Endnu engang kan vi byde velkommen til  en af vores medlemmers klare favoritter, Formueplejes aktiechef Otto Friedrichsen.

I september har vi så småt taget hul på efteråret, den seneste regnskabssæson er overstået, og temaer som vækstforventninger, recessionsudsigter og hvordan centralbankerne forventes at navigere i det aktuelle økonomiske miljø, vil ifølge aktiechefen i høj grad også til den tid være afgørende for, hvor man som aktieinvestor skal søge hen for i fremtiden at kunne skabe positivt afkast.

I denne Talk gør Otto Friedrichsen status på udviklingen i 2022 indtil nu, men han giver også sit og Formueplejes bud på, hvad vi kan forvente af de globale aktiemarkeder den kommende tid. Endelig fortæller han om den aktuelle eksponering i Formueplejes globale aktieportefølje gående ind i efteråret 2022.

Deltag i Talk’en og få blandt andet svar på disse spørgsmål:

  1. Hvad er den aktuelle status på aktiemarkedet og den globale økonomi?
  2. Hvilke faktorer påvirker udviklingen ved indgangen til efteråret?
  3. Hvordan tilpasser Formuepleje sin globale aktieportefølje for at tage højde for muligheder og risici?

Formuepleje er Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter, de blev stiftet i 1986 og har mere end 100 mia. kroner under forvaltning. Formuepleje har specialiseret sig i langsigtet opsparing, og de har løsninger til private og professionelle investorer, unge og gamle, og til store formuer såvel som små opsparinger. 

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Avatar photo

Otto Friedrichsen

Otto Friedrichsen er Head of Equities og ansvarlig for porteføljesammensætning og aktiestrategi hos Formuepleje siden 2011. Sideløbende er han tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor ved Institut for Økonomi, hvor han underviser i porteføljeteori og er specialevejleder for økonomi- samt HD-studerende.

Otto Friedrichsen udtaler sig jævnligt i medierne, hvor han blandt andet i TV2 Nyhederne, Millionærklubben på Radio24syv samt Børsen og Finans bidrager med markedskommentarer og analyser af bevægelserne på de finansielle markeder. Otto Friedrichsen er oprindeligt uddannet cand.merc.fin fra Aarhus Universitet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

8. september 2022

Tak for et rigtigt godt webinar Otto, jeg sad naglet til stolen og fulgte dig på rejsen i den time du var på. Det var helt tydelig at du har en enorm viden omkring investering og det store fagkatalog som du har opbygget gennemårene bladrede du bare i til stor fornøjelse og inspiration for os andre der fulgte dig.

Jeg er helt sikkert med næste gang du er på.

John Bendtsen

Avatar for John A. Bendtsen
John A. Bendtsen

Svar fra My Ravn, Communications Manager

Kære John, Otto har set din bedømmelse og jeg videreformidler her hans svar: Hej John

Mange tak for din fine tilbagemelding og ikke mindst for, at du tager dig tid til at give feedback. Jeg er glad for, at du fik noget ud af webinaret og ser frem til at give en opdatering på Formueplejes syn på verden og aktiemarkederne ved en senere lejlighed.

Venlig hilsen

Otto Friedrichsen


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 1 anmeldelse)
Fremragende100%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar