En del af Playlisten: Aktier/Makrotrends

Endnu engang kan vi byde velkommen til  en af vores medlemmers klare favoritter, Formueplejes aktiechef Otto Friedrichsen.

I september har vi så småt taget hul på efteråret, den seneste regnskabssæson er overstået, og temaer som vækstforventninger, recessionsudsigter og hvordan centralbankerne forventes at navigere i det aktuelle økonomiske miljø, vil ifølge aktiechefen i høj grad også til den tid være afgørende for, hvor man som aktieinvestor skal søge hen for i fremtiden at kunne skabe positivt afkast.

I denne Talk gør Otto Friedrichsen status på udviklingen i 2022 indtil nu, men han giver også sit og Formueplejes bud på, hvad vi kan forvente af de globale aktiemarkeder den kommende tid. Endelig fortæller han om den aktuelle eksponering i Formueplejes globale aktieportefølje gående ind i efteråret 2022.

Deltag i Talk’en og få blandt andet svar på disse spørgsmål:

  1. Hvad er den aktuelle status på aktiemarkedet og den globale økonomi?
  2. Hvilke faktorer påvirker udviklingen ved indgangen til efteråret?
  3. Hvordan tilpasser Formuepleje sin globale aktieportefølje for at tage højde for muligheder og risici?

Formuepleje er Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter, de blev stiftet i 1986 og har mere end 100 mia. kroner under forvaltning. Formuepleje har specialiseret sig i langsigtet opsparing, og de har løsninger til private og professionelle investorer, unge og gamle, og til store formuer såvel som små opsparinger. 

Otto Friedrichsen

Otto Friedrichsen er Head of Equities og ansvarlig for porteføljesammensætning og aktiestrategi hos Formuepleje siden 2011. Sideløbende er han tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor ved Institut for Økonomi, hvor han underviser i porteføljeteori og er specialevejleder for økonomi- samt HD-studerende.

Otto Friedrichsen udtaler sig jævnligt i medierne, hvor han blandt andet i TV2 Nyhederne, Millionærklubben på Radio24syv samt Børsen og Finans bidrager med markedskommentarer og analyser af bevægelserne på de finansielle markeder. Otto Friedrichsen er oprindeligt uddannet cand.merc.fin fra Aarhus Universitet.

Se alle indlæg
 
Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0
Vurderet til 0 ud af 5
0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar