Corona-krisen har med et slag ændret verdensøkonomien. For mens verden står stille og arbejdsløsheden eksploderer, så stiger aktiemarkedet igen voldsomt. Hvad skal man gøre som privat investor?!

En af årsagerne til paradokset skal findes hos den amerikanske centralbank, der for at undgå aktiefald nu er villig til at købe stort set alt, også såkaldte tvivlsomme junk bonds.
Men kan en centralbank på speed virkelig redde en verdensøkonomi, der oplever de største tæsk siden den store depression i 1930’erne?
I dette webinar med markedsstreg Andreas Steno Larsen vil han tegne de store linjer op i aktiemarkedet og verdensøkonomien lige nu, så du er bedre klædt på til at handle aktier.

Andreas Steno Larsen er markedsstrateg for Nordea, hvor han blandt andet beskæftiger sig med at analysere verdensøkonomien og bygge investeringsstrategier og økonomiske modeller til at forudsige fremtidens økonomiske landskab.

Webinarer er gratis og bliver udsendt live, så du kan stille skriftlige spørgsmål til eksperten. Hvis du er tilmeldt, kan du efterfølgende finde webinaret i arkivet under invested.dk. Også selvom du ikke så med live.

Avatar photo

Andreas Steno Larsen

Andreas Steno Larsen er chefstrateg hos Nordea, hvor han blandt andet beskæftiger sig med at analysere verdensøkonomien og bygge investeringsstrategier og økonomiske modeller til at forudsige fremtidens økonomiske landskab. Andreas Steno Larsen er en særdeles velanset strateg og har blandt andet optrådt på Bloomberg og i flere andre internationale makroøkonomiske medier.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE