Mange private investorer er rådvilde i denne tid, for tør man investere ind i et marked, der virker så usikkert som i dag?

Aktiestrateg Ole Søeberg fra Nordic Investment Partners har nærlæst aktiekurserne i forhold til skelsættende historiske begivenheder, og det har ledt ham på sporet af flere særdeles interessante forhold. Blandt andet en anden stor pandemi i 1950’erne, der ligesom i dag slog USA’s økonomi ud af kurs.

I dette webinar vil Ole Søeberg zoome ind på historien, og hvad den kan fortælle om fremtiden på aktiemarkedet. Han vil desuden fortælle om sine risikomodeller, der allerede tidligt tog højde for blandt andet pandemier og flere andre begivenheder som verden lige nu kan stå overfor.

Ole Søeberg har mere 30 års erfaring fra de finansielle markeder og er i dag også formand for Dansk Aktionærforening.

Avatar photo

Ole Søeberg

Ole Søeberg fra Nordic Investment Partners har mere end 30 års erfaring som blandt andet fondsforvalter og Chief Investment Officer.

I 15 år var han ansat som henholdsvis investeringsbanker og analytiker hos Carnegie og Alfred Berg, og senere blev han Investor Relations Director i TDC og Tryg forsikring samt senere også CIO og fondsdirektør i Skagenfunds, Norge.

Siden 2017 har han været ansat som bestyrelsesmedlem, rådgiver, taler og uafhængig investor. Aktuelle opgaver inkluderer formand for Dansk Aktionærforening, bestyrelsesmedlem i Advice Capital Vision Fund og bestyrelsesmedlem i to familietrusts.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE