De sidste par måneder har været historiske – også på aktiemarkedet. Aldrig før er hele verden blevet lukket ned på samme tid, og aldrig før er arbejdsløsheden steget med så høj fart på så kort tid. Det ligner en dyb recession, men er det måske alligevel ikke, fordi længden i høj grad vil afhænge af, hvor land tid der går, før verden kan genstartes. I dette webinar vil aktiechef Otto Friedrichsen fra Formuepleje kigge på, hvad der gør sig gældende i forhold til aktiemarkedet i denne særlige tid. Han vil give inspiration til investerings-strategier, og fortælle om, hvordan Formuepleje ser på aktiemarkedet netop nu, og hvordan investeringshuset arbejder med at udvælge aktier og lægge stærke strategier.

Avatar photo

Otto Friedrichsen

Otto Friedrichsen er Head of Equities og ansvarlig for porteføljesammensætning og aktiestrategi hos Formuepleje siden 2011. Sideløbende er han tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor ved Institut for Økonomi, hvor han underviser i porteføljeteori og er specialevejleder for økonomi- samt HD-studerende.

Otto Friedrichsen udtaler sig jævnligt i medierne, hvor han blandt andet i TV2 Nyhederne, Millionærklubben på Radio24syv samt Børsen og Finans bidrager med markedskommentarer og analyser af bevægelserne på de finansielle markeder. Otto Friedrichsen er oprindeligt uddannet cand.merc.fin fra Aarhus Universitet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE