I de seneste uger har vi set et aktiemarked, der igen stiger vildt. Udviklingen har fået mange private investorer til at glemme alt om coronakrisen og atter at kaste sig ind i børsmarkedet.

Men tænk dig om, for det er sandsynligvis et spørgsmål om tid, før læsset vælter igen. Det mener i hvert fald professionel investor Peter Arendt.

I dette webinar vil Peter Arendt gennemgå udviklingen på aktiemarkederne, og han vil vise helt konkret, hvor aktiemarkedet igen risikerer at tippe over. I webinaret har Arendt desuden et par opråb og flere konkrete råd til private investorer. Både med hensyn til særlige købsanbefalinger og også til salg.

Peter Arendt forudså finanskrisen i 2008, og han har set den nuværende kursudvikling flere gange før. Webinaret er et must, hvis du vil have en bedre idé om, hvad du skal gøre med din aktier.

 

Avatar photo

Peter Arendt

Peter Arendt er professionel handelsrådgiver med mange års erfaring som investor og rådgiver inden for aktie- og råvarehandel. Fra 2009 og frem til i dag, har Peter handlet med aktier, råvare og afgrødefutures for spekluative fonde. Peter driver til dagligt rådgivningssiden minagro.dk
  

Peter Arendt er forfatter til bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse”, og han har ofte optrådt som investeringsekspert i Millionærklubben på Radio 24/7 og i Børsen TV. Peter Arendt er desuden blevet portrætteret i Magasinet Penge & Privatøkonomi samt i bogen DAYTRADER fra 2015.

Peter er desuden erfaren underviser hos blandt andet daytrader.dk

I 2007 forudsagde Peter Arendt den finansielle krise i sin artikel ”Bank til bankerne”. Som et resultat af den artikel udnævnte Dagbladet Børsen Peter Arendt, som den førende hjerne indenfor statistik og teknisk analyse af aktiekurser.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE