Investering i brede aktieindekser har været meget populært i de seneste år. Med indeks-investering har private investorer håbet på, at de kunne få et godt afkast med en lille risiko.

Men den fidus er måske snart slut. I hvert fald, hvis man skal tro professionel investor og trader Peter Arendt, der ser en stor risiko for, at de store indekser vil bevæge sig sidelæns i de næste mange år. Præcis ligesom i Japan.

Hvis du havde investeret i det brede japanske indeks i 1992, så havde du nemlig dags dato haft et afkast på præcis 0%.

I dette webinar vil Peter Arendt fortælle om, hvad han ser i graferne og hvorfor traditionel stockpicking og value-investering måske er på vej tilbage.

Han vil også give et på aktietips baseret på teknisk analyse af kursgrafer.

Avatar photo

Peter Arendt

Peter Arendt er professionel handelsrådgiver med mange års erfaring som investor og rådgiver inden for aktie- og råvarehandel. Fra 2009 og frem til i dag, har Peter handlet med aktier, råvare og afgrødefutures for spekluative fonde. Peter driver til dagligt rådgivningssiden minagro.dk
  

Peter Arendt er forfatter til bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse”, og han har ofte optrådt som investeringsekspert i Millionærklubben på Radio 24/7 og i Børsen TV. Peter Arendt er desuden blevet portrætteret i Magasinet Penge & Privatøkonomi samt i bogen DAYTRADER fra 2015.

Peter er desuden erfaren underviser hos blandt andet daytrader.dk

I 2007 forudsagde Peter Arendt den finansielle krise i sin artikel ”Bank til bankerne”. Som et resultat af den artikel udnævnte Dagbladet Børsen Peter Arendt, som den førende hjerne indenfor statistik og teknisk analyse af aktiekurser.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE