I det seneste år er prisen på guld steget voldsomt, og guld er igen blevet særdeles populært blandt både private og professionelle investorer. I dette webinar om guld og guldprisen vil Christian Klingenberg fortælle nærmere om, hvorfor guld har fået en renæssance, og hvorfor guld lige nu måske står over for ”the perfect storm” i forhold til en verdensøkonomi i knæ.

Kan guld virkelig øge sin købekraft over i tid i forhold til almindelig valuta?

Christian Klingenberg vil også gennemgå, hvordan man som privat investor kan eksponere sig mod guld, særligt fysisk guld. Han vil se på mulighederne, men han vil også diskutere, hvad man skal være opmærksom på, hvis man overvejer at købe og opbevare fysisk guld. Eksempelvis skabte corona-krisen længere leveringstid og højere produktionsomkostninger på guld – er det noget, der kan ske igen?

Avatar photo

Christian Klingenberg

Christian Klingenberg har 13 års erfaring fra guldbranchen og startede i 2010 Vitus Guld, der i dag er en af Danmarks største og mest velrenommerede guldhandlere. Christian Klingenberg medvirker ofte i medierne, hvor han udtaler sig om guld og guldpriserne til både P1, TV2, DR, Børsen, Berlingske m.m. Han er handelsuddannet og har en Mini MBA.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE