Lavere omkostninger er din garanti for højere afkast.

Som investor kan du både mindske din risiko og samtidigt spare penge på gebyrer og dyr investeringsrådgivning. Med en portefølje bestående af såkaldte ETFer investerer du ikke i enkeltaktier eller i enkelte obligationer, men i stedet i en række passivt forvaltede fonde, der giver dig lave omkostninger og en bred risikospredning i markedet.

I dette webinar fortæller NORD.investments om deres løsning med robotinvestering, samt hvilke generelle fordele der er ved at investere i ETFer. Lær hvordan du kan komme i gang med at investere billigere og med lavere risiko. Der er mange penge at spare.

NORD.investments blev startet som en reaktion på de høje omkostninger banker og investeringforeninger typisk tager for at hjælpe deres kunder med investering.

Avatar photo

NORD Investments

Nikolaj Bomann Mertz er CMO og medejer af NORD.investments. Nikolaj er uddannet i Business Administration and Information Systems fra Copenhagen Business School og Nanyang University i Singapore. Nikolaj har en mission om at sikre lave omkostninger på danskernes investeringsløsninger.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar