Investering er ikke svært! Det er det, der sker inde i hovedet på dig selv, der gør det svært. Det er emnet i dette webinar, hvor Jens Balle vil hjælpe dig med at tæmme din indre hulemand, der står i vejen for at give dig et godt afkast.

Jens Balle har 30 års erfaring med de finansielle markeder og 15 år med investorpsykologi og adfærdsøkonomi. Lige nu er han aktuel med bogen ”Når hulemænd investerer”, der netop hjælper dig med at få styr på dig selv og dit afkast.

Kom med til dette spændende webinar, hvor Jens Balle blandt meget andet uddyber disse tre helt nødvendige råd til enhver privat investor:

Råd nummer 1: Investering er ikke svært!
Det er os selv, der gør det svært. Investering handler om at lade tiden arbejde for dig.

Råd nummer 2: Pas på de 7 investeringssynder
Vores indre hulemand modarbejder fornuften. Lær de syv typiske investeringssynder at kende og få værktøjer, der kan holde dem i skak.
Få styr på de syv investeringssynder og få bedre afkast.

Råd nummer 3: Lav en plan
Endelig kommer Jens også med værktøjer du kan bruge til at opstille spilleregler og så du kan komme i mål med dine investeringer.
Falling to plan is planning to fail.

Jens Balle har rådgivet om investering i ind- og udland i 25 år. Efter syv år i spidsen for en af de hurtigst voksende investeringsforeninger, sprang Jens ud som selvstændig foredragsholder og forfatter i 2015, hvor han udgav bogen Hulemænd i habitter. Bogen er netop udkommet i tredje udgave. Læs mere om bogen her.

Jens Balle er blandt andre kendt fra Millionærklubben, Børsen Play, Nordea Invest, R4DIO, FINANS og har optrådt flere gange for invested.dk

Vær opmærksom på, at dette webinar afholdes om eftermiddagen

Avatar photo

Jens Balle

Jens Balle har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder med fokus på kundevendte aktiviteter. Han har en HD i finansiering og en MBA. Jens Balle har studeret de seneste finansielle kriser, og har undersøgt, hvordan man som investorer ofte træffer irrationelle beslutninger. I januar 2016 udgav Jens Balle bogen "Hulemænd i habitter", der giver læseren en indføring i adfærdsøkonomien. Bogen udkom i 2021 i tredje oplag.

Jens Balle er desuden en populær foredragsholder blandt andet omkring psykologi og investering. Han er kendt fra Millionærklubben, Børsen Play, Nordea Invest, R4DIO, FINANS m.fl. og har optrådt flere gange for invested.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

2 kommentarer