Med June er det nemt at komme i gang med at investere og lade din opsparing arbejde for dig. På 10 minutter er du i gang. Du får en personlig anbefaling til en investering, som passer til dig og din økonomi, og kan starte din investering i en af Junes fonde (som investerer i screenede indeksbaserede aktie- og obligationsfonde) med det samme.

Med June behøver du hverken være økonom eller millionær for at få en professionel investering. June har tid, når du har tid. Der er ingen møder eller papirarbejde, og du behøver ikke være kunde i Danske Bank i forvejen for at investere med June.

Følg med i webinaret og hør meget mere om, hvordan June virker, hvordan June investerer dine penge, og se hvor nemt du kommer i gang.

Avatar photo

Hans Christian Hansen

Hans Christian Hansen har siden efteråret 2016 arbejdet med June, og har således været med på en stor del af rejsen fra koncept til lancering. Hans Christian har været i Danske Bank siden 2006, hvor han har arbejdet som Investeringsrådgiver, med udvikling af bankens investeringsprodukter samt rådgivningsprocessen for bankens detailkunder. Hans Christian Hansen er uddannet Cand.merc. fra Copenhagen Business School.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE