Langt størstedelen af danskernes aktieformue ligger i fonde med såkaldt “aktiv forvaltning”, men det er langt fra altid en god idé at placere sine penge i aktive fonde.

I dette webinar ser Thomas Peter Clausen på baggrunden for passiv kontra aktiv investering, og han kommer med helt konkrete fif til, hvordan man billigst og bedst kan investere sine penge med hensyntagen til afkast og risiko.  Han kommer desuden ind på følgende:

  1. Negative renter i forhold aktie og obligationsinvestering – muligheder og overvejelser
  2. De bedste aktive fonde i Danmark
  3. ETF løsninger – muligheder og overvejelser

Thomas Peter Clausen står bag den hidtil største stikprøve af aktive fonde og deres risikojusterede performance, der er foretaget i Danmark, og han er samtidig forfatter til det digre værk “Investering i aktier – en generel indføring i teori og praksis” fra 2018. I webinaret vil Thomas Peter Clausen gennemgå en række undersøgelser, der påviser forskellen mellem aktiv og passiv investering, og han vil komme med helt konkrete forslag til, hvordan man bedst kan placere sine penge. Webinaret er en opfølgning fra Thomas Peters webinar i september, men webinaret står alene, og der vil være nyt i forhold til det første webinar.

Avatar photo

Thomas Peter Clausen

Thomas Peter Clausen er CEO hos investmentexcel.com. Han er uddannet cand.oecon. fra Aalborg Universitet og er MSc in Finanscial and Business Economics fra The University of Essex, UK. Han er forfatter til bogen “Investering i Aktier” fra 2018, der i øjeblikket er ved at blive omarbejdet til en amerikansk version. Thomas Peter Clausen har desuden arbejdet i internationale banker i 15 år inden for investering og forvaltning. Thomas Peter Clausen har desuden undervist i finansiel teori på Copenhagen Business School samt i økonomi og statistik på Aalborg Universitet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE