De danske skatteregler på investeringsområdet er mildest talt komplicerede og desværre ikke altid helt logiske. Som investor kan man helt uforvarende komme til at snyde sig selv. Enten ved at komme til at betale for høj skat her og nu eller ved at miste muligheden for at trække eventuelle tab fra på et senere tidspunkt.

På dette webinar vil skattereglerne overordnet blive gennemgået, og mulighederne for at optimere sin skat generelt og i forbindelse med årsskiftet vil blive berørt. I forhold til frie midler vil reglerne for beskatning af aktier, investeringsforeninger, obligationer, ETF’er og finansielle instrumenter såsom certifikater blive omtalt. De kommende nye regler for visse ETF´er mv., som gælder fra 2020, vil naturligvis også blive gennemgået. Herudover vil reglerne for investering via pensionsmidler og aktiesparekontoen blive berørt.

Der er til en vis grad mulighed for at stille spørgsmål både inden og under webinaret. Skriv til vores support, hvis du har spørgsmål inden.

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE