Trading er spændende, men det kan også være dejligt at ”trække stikket” og slappe af foran havegrillen eller på en strandbred ud for Bali.

I denne Talk gennemgår vi kort børsmarkedet tilstand nu og her, så du har et overblik over, hvad der er på spil i løbet af sommeren. Dernæst ser vi på, hvordan du kan sætte din trading på autopilot, så du handler automatisk i ferien. Det handler om copytrading via f.eks. Naga Trading, hvor Erik handler eller hos eToro.

Oplægsholderen er medejer af invested.dk, Erik Bork, der har mange års erfaring – både som traditionel trader og som copytrader.
Al trading er naturligvis forbundet med risiko, og det gælder også copytrading. Men copytrading kan alligevel være et seriøst alternativ, hvis du ikke selv vil følge markedet meget tæt i dine fridage, men stadig gerne vil have en ”finger med i spillet”.

Tilmeld dig evt. handelsplatformen Naga, hvis du vil følge med i, hvordan Erik trader valuta inden webinaret.

Erik Bork

Erik Bork er medejer af invested.dk og daytrader.dk samt medforfatter til bogen DAYTRADER. Erik har mange år som trader og investor, og er ofte i medierne, hvor han udtaler sig om markederne. Erik har desuden status som copytrader hos en stor international handelsplatform med et offentligt afkast. Som investor og trader har Erik fokus på specielt valuta, indekser og råvarer, særligt guld.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar