Det er ikke nok at “stole på din mavefornemmelse”, når du handler på de finansielle markeder. En gennemtestet og effektiv strategi er helt afgørende, og strategien skal helst være baseret på historiske data.

I denne Talk fortæller Christian Jain Kongsted fra daytrader.dk om to af de strategier, som vi selv handler. Vi handler både aktier og valutakryds, og den ene af de strategier, vi handler har haft et afkast på 180%. Du vil i dette oplæg lære, hvordan du selv kan handle med og få del i vores gode resultater.

Vores handelssignaler sendes ud gennem appen Telegram, og du kan allerede nu tilmelde dig til kanalen, sådan at du er klar til oplægget. Du kan tilmelde dig Telegram her.

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar