Månedslønnen er af steget med faktor x3 siden den tidligere Social- og sundhedshjælper Anders Dall sagde sit job op og i stedet valgte at gå all in på trading.

I denne Talk fortæller Anders om de teknikker og metoder, der har gjort ham til profitabel trader. Anders er stadig i gang med at lære, men hans personlige historie er meget inspirerende for alle nye såvel som mere erfarne tradere.

Anders Dall handler hjemme fra skrivebordet i Herfølge, og hans teknikker kan bruges af alle.

Denne Talk er en del af forløbet “Supertradere afslører deres strategier“, der kører på vores søsterside daytrader.dk. For at se webinaret skal du enten være Premium-medlem hos invested.dk eller have en konto hos handelsplatformen Markets. Når du har fået en konto hos Markets, skal du indtaste dine kontooplysninger her. Så får du tilsendt en kode, så du kan tilmelde dig webinaret her på siden.

Anders Dall

Anders Dall er uddannet Social- og Sundhedshjælper, men lever i dag helt af daytrading. Det har betyder, at Anders i dag tjener 3 gange så meget som før i tiden. Anders Dall har bygget sit eget tradingsystem, men bruger også allerede anerkendte systemer til at tage de rigtige valg i markedet. Anders bor i Herfølge og har kone og to børn.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar