I denne Talk ser vi nærmere på, hvordan man læser markedet bedre og i højere grad forstår markedets struktur. Teknikkerne, som omtales, kan benyttes på alle typer markeder – både aktier, indekser og valuta. Vi diskuterer, hvordan man får en høj hit-rate, og hvordan man beskytter sin profit. Men vi kommer også ind på andre veje til at få succes end at handle med en høj hit-rate. Webinaret er for de mere øvede investorer.

Webinaret bliver afholdt af Christian Jain Kongsted. Hans handler kopieres af over 15.000 mennesker med i alt 160 millioner kroner.

Denne Talk er samtidig en del af forløbet “Danske tradere med succes“, der foregår på vores søsterside daytrader.dk. Den kan dog også ses uafhængigt af forløbet.

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar