I dette webinar går vi på jagt efter skjulte omkostninger i din aktieportefølje. Jagten ledes af Karsten Engmann Jensen, der er uddannet økonom fra Københavns Universitet og Danmarks Nationalbank, og samtidig er ekspert i at finde skjulte omkostninger.

Det handler blandt andet om, at din bank i mange tilfælde tager en stor del af det afkast, der burde tilfalde dig selv. Banken pålægger dig samtidig en unødig stor risiko. I webinaret lærer du, hvordan du får øget afkast og meget lavere risiko ved at fokusere på sikkerhed og lave omkostninger.

Har du aldrig tænkt over dette før, vil webinaret med sikkerhed forbedre dit økonomiske afkast. Set over længere tid, kan det nemt blive en kvart million kroner for hver million du har investeret igennem din bank.

Ud over en tung økonomisk uddannelse er Karsten Engmann Jensen kendt som DR’s økonomiske ekspert, hvor han blandt andet har vurderet familiers økonomi i TV programmet DR Penge og forbrugerprogrammet Forbrugertesten. Han er samtidig stifter af Pengeministeriet, der rådgiver om investering, pension og økonomisk planlægning.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Karsten Engmann Jensen

Karsten Engmann Jensen er stifter af Pengeministeriet, der rådgiver om investering, pension og økonomisk planlægning. Han er uddannet økonom fra Københavns Universitet og Danmarks Nationalbank. Han er kendt som DR's økonomiske ekspert, hvor han blandt andet har vurderet familiers økonomi i TV programmet DR Penge og forbrugerprogrammet Forbrugertesten. Han har også rådgivet om økonomi på TV2 og for dagbladet Børsen. Endvidere er Karsten Engmann Jensen forfatter til 6 bøger om opsparing, investering og privatøkonomi såvel til voksne som til unge i teenageårene.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar