Alt peger på, at man som privat investor bare skal sørge for at være inde i aktiemarkedet med lang tidshorisont.

Alligevel sidder de fleste private investorer hver dag nervøst og følger aktiekurserne, inden de trykker på køb eller sælg. For tænk, hvis aktiekursen pludselig falder lige efter et køb. Eller tænk, hvis aktien stiger vildt, lige når man har solgt.

Jens Balle har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder, og i dette webinar vil han forklare, hvorfor du som privat investor sandsynligvis griber din investering helt forkert an. Du lader dig drive at din mentale tilstand, og det kan ende med at koste dig dyrt. For at tjene penge i aktiemarkedet handler det nemlig kun ganske lidt om at finde de ”fedeste aktier” eller prøve at købe billigt og sælge dyrt. I stedet handler det meget mere om blot at få købt – og så læne sig tilbage.

Strategien med at ”købe og læne sig tilbage” lyder måske lidt kedelig, men til gengæld vil strategien gøre dig rig, og det er slet ikke så nemt som det lyder. Som investor er du nemlig hele tiden i kamp med dig selv, og derfor skal du bygge nogle stærke rammer omkring din investeringsstrategi. ”Selv-nudge til investoren” kalder Jens Balle det. Og det vil han fortælle om i dette webinar.

Jens Balle er på vej med en ny bog om investorernes forhold til aktiemarkedet. Bogen hedder ”Bedre investering” og er opfølger til bogen ”Hulemænd i habitter”.

Avatar photo

Jens Balle

Jens Balle har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder med fokus på kundevendte aktiviteter. Han har en HD i finansiering og en MBA. Jens Balle har studeret de seneste finansielle kriser, og har undersøgt, hvordan man som investorer ofte træffer irrationelle beslutninger. I januar 2016 udgav Jens Balle bogen "Hulemænd i habitter", der giver læseren en indføring i adfærdsøkonomien. Bogen udkom i 2021 i tredje oplag.

Jens Balle er desuden en populær foredragsholder blandt andet omkring psykologi og investering. Han er kendt fra Millionærklubben, Børsen Play, Nordea Invest, R4DIO, FINANS m.fl. og har optrådt flere gange for invested.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar