Investering og bleskift lyder måske ikke som den mest oplagte kombination. Men ta’ ikke fejl. Hvis du investerer fornuftigt og smart, kan dine penge vokse, imens du selv har travlt med andre ting!

Sådan er hverdagen for dette webinars oplægsholder, Julie Stahrenberg, der er travl karriekvinde, enlig mor til to små børn og samtidig solid investor med sit eget community, justinvest.dk

I dette webinar om investering for begyndere vil Julie lære dig om fornuftig investering fortalt igennem sin egen historie. Under mottoet ”Don’t wait – just invest” vil Julie fortælle om opstart af depot, valg af investeringsform, teknisk og fundamental analyse, skat af investering samt børn og investering.

Julie er uddannet sergent og Sekond løjtnant i det Danske Forsvar samt trafikleder i Banedanmark. I dag er hun rådgiver inden for jernbanen i virksomheden Atkins Global og så underviser hun i aktiehandel.

Det er ikke et krav, at du har født børn for at være med til webinaret 😉 Fædre kan også få noget ud af dagens emne – samt alle andre, der gerne vil lære at investere trods en travl hverdag.

Avatar photo

Julie Stahrenberg

Julie Stahrenberg er erfaren, privat investor med sit eget community Justinvest.dk, hvor hun underviser i investering. Hun er samtidig enlig mor til to små børn, og har fokus på, hvordan man kombinerer investering med en travl hverdag. Julie er uddannet sergent og Sekond løjtnant i det Danske Forsvar samt trafikleder i Banedanmark. I dag er hun rådgiver inden for jernbanen i virksomheden Atkins Global og så underviser hun i aktiehandel.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE