Dette webinar foregår på engelsk: Jeppe Kirk Bonde er professionel investor med et afkast, der visse år er nået over 100%. I dette webinar, der foregår på engelsk, vil Jeppe Kirk Bonde se nærmere på globale markedstrends, og hvordan man som investor kan få mest ud af dem. Han vil ud fra et fundamentalt udgangspunkt gennemgå flere helt konkrete sektorer og aktier, der kan have enormt potentiale i fremtiden, og han vil vise, hvordan en voksende middelklasse i blandt andet Asien kan sætte gang i en kolossal vækst for visse selskaber.

Jeppe Kirk Bonde er den mest populære aktieinvestor på den sociale tradingplatform eToro, hvor han følges af 70,000 personer, og hvor 8000 personer automatisk kopierer alle hans handler. Jeppe Kirk Bonde har en baggrund som manager i det amerikanske management konsulenthus The Hackett Group i London, hvor hans kunder har talt nogle af verdens største banker.

Jeppe Kirk Bonde interviewet til Dagbladet Børsen i sensommeren 2018.

Samtidig vil Jeppe dele ud af sin store viden omkring værdiansættelse, og han vil lægge sin egen portefølje frem og fortælle præcis, hvorfor han har valgt det ene selskab frem for et andet. Dette webinar er et must for den langsigtede investor, der drømmer om at slå markedet eftertrykkeligt på den lange bane. I 2017 opnåede Jeppe Kirk Bonde et afkast på sine investeringer på 148%, og det kommer oven på et år 2015 og 2016, hvor han fik afkast på henholdsvis 23% og 81%. Jeppe Kirk Bondes handler kan kopieres automatisk via handelsplatformen eToro.

Se i øvrigt Jeppe Kirk Bonde optræde i Børsen Play

Jeppe Kirk Bonde

Jeppe Kirk Bonde er den mest populære aktieinvestor på den sociale trading platform eToro, hvor han følges af 100,000 personer, og hvor 10,000 personer automatisk kopierer alle hans handler.

Jeppe Kirk Bonde har en baggrund som manager i det amerikanske management konsulenthus The Hackett Group i London, hvor hans kunder har talt nogle af verdens største banker.

Som investor har Jeppe Kirk Bonde fokus på fundamental analyse samt globale makro trends. Han bruger seks uger på grundig research, før han vælger en bestemt aktie, og han har desuden bygget sine egne økonomiske modeller, der prøver at afdække en virksomheds værdi ud fra et investeringssynspunkt.

Siden 2013 har Jeppe Kirk Bonde opnået et gennemsnitligt årligt afkast på 34% på sine investeringer. I 2019 blev det til 46%.

Som investor har Jeppe Kirk Bonde fokus på fundamental analyse samt globale makro trends. Han bruger seks uger på grundig research, før han vælger en bestemt aktie, og han har desuden bygget sine egne økonomiske modeller, der prøver at afdække en virksomheds værdi ud fra et investeringssynspunkt. I 2017 opnåede Jeppe Kirk Bonde et afkast på sine investeringer på 148%, og det kommer oven på et år 2015 og 2016, hvor han fik afkast på henholdsvis 23% og 81%.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE