Jeppe Kirk Bonde er den mest populære aktieinvestor på den sociale tradingplatform eToro, hvor han følges af 70,000 personer, og hvor 8000 personer automatisk kopierer alle hans handler. Jeppe Kirk Bonde har en baggrund som manager i det amerikanske management konsulenthus The Hackett Group i London, hvor hans kunder har talt nogle af verdens største banker.

Jeppe Kirk Bonde interviewet til Dagbladet Børsen i sensommeren 2018.

I dette webinar vil Jeppe Kirk Bonde se nærmere på globale markedstrends, og hvordan man som investor kan få mest ud af dem. Han vil gennemgå flere helt konkrete aktier, der kan have enormt potentiale i fremtiden, og han vil vise, hvordan en voksende middelklasse i blandt andet Asien kan sætte gang i en kolossal vækst for visse selskaber.

Samtidig vil Jeppe dele ud af sin store viden omkring værdiansættelse, og han vil lægge sin egen portefølje frem og fortælle præcis, hvorfor han har valgt det ene selskab frem for et andet. Dette webinar er et must for den langsigtede investor, der drømmer om at slå markedet eftertrykkeligt på den lange bane. I 2017 opnåede Jeppe Kirk Bonde et afkast på sine investeringer på 148%, og det kommer oven på et år 2015 og 2016, hvor han fik afkast på henholdsvis 23% og 81%. Jeppe Kirk Bondes handler kan kopieres automatisk via handelsplatformen eToro.

Se i øvrigt Jeppe Kirk Bonde optræde i Børsen Play

Erik Bork

Erik Bork er medejer af invested.dk og daytrader.dk samt medforfatter til bogen DAYTRADER. Erik har mange år som trader og investor, og er ofte i medierne, hvor han udtaler sig om markederne. Erik har desuden status som copytrader hos en stor international handelsplatform med et offentligt afkast. Som investor og trader har Erik fokus på specielt valuta, indekser og råvarer, særligt guld.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE