I dette webinar giver Casper Bych, direktør i Mountainview Capital Corporation, et overblik over cannabis sektoren, herunder globale trends indenfor sektoren. Målet med dette webinar er at give deltagerne en forståelse for værdisætningsdriverne i sektoren, samt at give deltagerne konkrete værktøjer, der kan bruges i forbindelse med investeringer i sektoren. Casper vil omtale konkrete selskaber i en række segmenter af markedet. Slutteligt vil han også komme ind på alternative investeringsstrategier herunder, hvordan man kan bruge options strategier til at genere indkomst i porteføljen samt til risikostyring.

Målet med webinaret er at give deltagerne

  • et indblik i cannabis sektoren og hvor den er på vej hen
  • en forståelse for hvordan de store cannabis selskaber bliver værdisat
  • konkrete investeringsideer i flere delsegmenter i sektoren
  • anderledes investeringsstrategier
Avatar photo

Casper Bych

Casper Bych arbejder indenfor investering og investment-banking i Vancouver, Canada. Casper arbejder med at finansiere private og børsnoterede selskaber herunder i forbindelse med børsnoteringer. Casper arbejder også som ledelseskonsulent i forbindelse med IPOs, RTOs og M&A handler, hvor han har ledet teams igennem sådanne transformerende transaktioner.

Casper har også være en del af startups indenfor flere sektorer. Casper har fulgt cannabis markedet siden 2005 og han har investeret aktivt i sektoren siden 2014.

Casper har tidligere arbejdet som advokat i Vancouver på flere store advokatkontorer, hvor hans praksis var fokuseret på kapitalmarkeder, børsret og erhvervsret.

Casper er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har ligeledes en jura uddannelse (LLB og BCL) fra McGill University i Montreal (with Distinction). Casper har bestået CFA Level II eksamen.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE