Amazon, Apple, Google, Facebook og Netflix er nogle af de mest indflydelsesrige virksomheder i verden. Stort set alle ved, hvem de er, og man støder på dem dagligt som almindelig forbruger.

Også for investorer har de såkaldte FANG-aktier igennem de sidste 5-10 år også været en gylden mulighed og ville ved køb af aktierne have givet et afkast på over 1000% i løbet af 10 år.  Spørgsmålet er, om det kan fortsætte, og om aktierne stadig er et godt køb?

I dette webinar ser Christian Jain Kongsted på, hvordan virksomhederne tjener penge, og hvilke muligheder og trusler der er for dem i de kommende år. Han analyserer også aktierne set i sammenhæng med det generelle marked for at komme tættere på, hvordan man skal time sit køb.

Kongsted har igennem de seneste 15 år arbejdet i online marketing-branchen og fulgt alle virksomhederne på tæt hold.

 

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE