I dette webinar giver Casper Bych, direktør i Mountainview Capital Corporation, et overblik over den seneste udvikling i cannabis sektoren. Webinaret er en opfølgning på Caspers webinar om cannabis sektoren fra februar 2019. Casper kommer ind på nogle af årsagerne til de store kursfald i sektoren og han giver sit bud på i hvilken retning sektoren på vej hen. Casper kommer også til at tale nøgletal for nogle af ledende selskaber.

Avatar photo

Casper Bych

Casper Bych arbejder indenfor investering og investment-banking i Vancouver, Canada. Casper arbejder med at finansiere private og børsnoterede selskaber herunder i forbindelse med børsnoteringer. Casper arbejder også som ledelseskonsulent i forbindelse med IPOs, RTOs og M&A handler, hvor han har ledet teams igennem sådanne transformerende transaktioner.

Casper har også være en del af startups indenfor flere sektorer. Casper har fulgt cannabis markedet siden 2005 og han har investeret aktivt i sektoren siden 2014.

Casper har tidligere arbejdet som advokat i Vancouver på flere store advokatkontorer, hvor hans praksis var fokuseret på kapitalmarkeder, børsret og erhvervsret.

Casper er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har ligeledes en jura uddannelse (LLB og BCL) fra McGill University i Montreal (with Distinction). Casper har bestået CFA Level II eksamen.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE