Om nogle uger går en af de mest spændende, danske virksomheder inden for databehandling på børsen. Det drejer sig om virksomheden Dataproces, der på få år er gået fra en enkelt ansat til nu 53 ansatte. I samme periode er 8 ud af 10 danske kommuner blevet kunder hos Dataproces.

Som privat investor står du derfor med en unik mulighed for at købe dig tidligt ind i et selskab, der allerede er blevet uundværlig for nogle af Danmarks største og mest krævende kunder. Og det med en løsning, der benytter sig af den nyeste inden for robotteknologi, Machine Learning og neurale netværk.

I dette webinar vil du blive meget klogere på, hvad Dataproces kan, og hvorfor det kan være en investering, du ikke må forbigå. Du vil også høre om, hvordan du kan investere i selskabet INDEN det går på børsen midt i november.  Webinaret er nr. 3 i et tema om børsintroduktioner her på invested.dk. Temaet blev skudt i gang i september, hvor John Norden fra Norden CEF fortalte om de seneste succesfulde IPO’er. Webinaret kan genses her.

Dataproces beskriver selv deres virksomhed således:

Vi lever i en tid, hvor digitaliserede data helt har erstattet bureaukratiske papirgange. Virksomheder og myndigheder skal dagligt behandle en betydelig mængde data, der skal opbevares og behandles sikkert. Det har medført et effektiviseringspotentiale, som vi i Dataproces har dedikeret vores viden og evner til at optimere. Data rummer uanede mængder værdi, som vi med vores løsninger, kan hjælpe med at frigøre og udnytte – og i Dataproces vil vi skabe værdi med data.

Dataproces er en innovativ software- og datavirksomhed, der blev stiftet i 2011. Missionen for Dataproces er at hjælpe kunder med at identificere, verificere og korrigere administrative datafejl eller -mangler hurtigt, effektivt og dokumenterbart. Vores ydelser strækker sig fra SaaS (Software as a Service) og robotteknologi (RPA) til Machine Learning og neurale netværk (kunstig intelligens) over store mængder af administrative data til dataanalyser, rådgivning og sparring. I Dataproces er vi en del af en megatrend med stigende opmærksomhed på værdien af data, hvilket stiller krav til nye værktøjer, viden og løsninger.

Dataproces har de sidste syv år investeret mere end DKK 50 mio. i at udvikle nye software-løsninger, build-on applikationer og moduler – med flere i pipeline. Med indgående specialistviden kombinerer vi økonomi og jura med moderne programmering indenfor Gov-tech og Legal-tech. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder unikke SaaS-løsninger på komplekse, administrative udfordringer med meget store mængder data.

Vi er gået fra én ansat til 53 og har oplevet en rivende vækst. Fra vores domicil i Nibe med udsigt over Limfjorden har vi skabt en solid kundebase på 76 ud af de 98 danske kommuner. Både vores ledelse og medarbejdere er nu parate til at fortsætte denne vækstrejse. Derfor går vi nu på børsen med henblik på at hente DKK 23-27 mio.

Avatar photo

Kjartan Jensen

Kjartan Jensen er CEO og medstifter af Dataproces, der startede i 2011 sammen med medstifteren Morten Lindblad. Dataproces har domicil i Nibe og har i dag 53 ansatte.

Som baggrund har Kjartan en kandidatgrad i økonomi med speciale i økonometri fra Ålborg Universitet. Kjartan har desuden været overkonstabel i den kongelige livgarde, hvor han bl.a. har været udsendt to gange til Kosovo. Kjartan startede sin karriere i den offentlige administration som økonomikonsulent i Vesthimmerlands Kommune. Det gav stor indsigt i de problematikker man har i kommunerne og ideen til Dataproces blev født.

I 2011 startede Kjartan sammen med Morten Lindblad virksomheden Dataproces med en vision om at skabe værdi med den betydelige mængde data, der er fundamental for kommunerne.

Kjartan har de sidste syv år haft fokus på at udvikle software-løsninger (Software as a Service, SaaS) Gov-Tech og Legal-Tech og samtidig opretholde og udvikle Dataproces’ ekspertviden som omfatter dataanalyser, rådgivning og sparring til de danske kommuner.
Nu skal Kjartan med Dataproces tage det måske vigtigste spring i sin karriere og lede kommunernes datapartner på børsen.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE