Bryggeriet Alefarm Brewing er på få år blevet verdensberømt, og nu kan selskabet ikke længere producere alt den øl som verdensmarkedet efterspørger. Derfor går selskabet nu på børsen, og som investor kan du blive en del af succesen.

I dette sær-webinar vil selskabets karismatiske direktør Kasper Tidemann fortælle om virksomhedens vækstplaner, og også om sin egen gribende rejse fra højt specialiseret softwareudvikler for blandt andet Facebook og til dagens arbejde med at brygge øl af høj kvalitet. Samtidig kan du stille skriftlige spørgsmål til Kasper Tidemann.

Du kan bestille denne øl, før webinaret, så vi hver især kan skåle i øl fra Alefarm under webinaret. Bestil den her.

Webinaret er i den første i rækken af IPO-webinarer hos invested.dk, hvor vi giver vores medlemmer en unik mulighed for at komme helt ind i maskinrummet hos de selskaber, der går på børsen.

Du vil også høre om, hvordan du kan investere i selskabet INDEN det går på børsen i starten af november.  Webinaret er nr. 2 i et tema om børsintroduktioner her på invested.dk. Temaet blev skudt i gang i september, hvor John Norden fra Norden CEF fortalte om de seneste succesfulde IPO’er. Webinaret kan genses her.

Alefarm er paradoksalt nok ikke særlig kendte i Danmark endnu, da selskabet eksporterer stort set alt det øl, som brygges hver måned. Hovedparten går til Europa og Asien – primært Frankrig, Spanien, England, Thailand, Australien og Sydkorea, hvor der via distributører sælges til specialforretninger, barer og restaurationer. Bryggeriet er etableret for 5 år siden og er beliggende i Greve. Bryggeriet producerer unikke øl af høj kvalitet.

Deltag i virtuel ølsmagning!

Som en særlig event under webinaret vil det være muligt for os alle at smage en af Alefarms dejlige øl! På den måde kan vi alle skåle “sammen” online, og vi får samtidig mulighed for at vide, hvad det egentlig er, vi kan investere i. Hvis du vil være med til at skåle, er det vigtigt, at du bestiller selskabets øl inden den 23. oktober, så den kan nå frem til dig inden webinaret.

Læs mere og køb øl-pakken her.

I nedenstående video fortæller Kasper Tidemann lidt mere om Alefarm Brewing og ideen bag.

Avatar photo

Kasper Tidemann

Kasper Tidemann er CEO og stifter af Alefarm Brewing A/S, som blev etableret i 2015 og er beliggende i Greve. Kasper har en mangeårig fortid i udlandet.

Han har arbejdet 21 år som selvstændig softwareudvikler og designer. Med base i San Francisco i 2010-2014 udviklede han software til personbeskyttelse af blandt andet topchef Mark Zuckerberg. Derudover har Kasper erfaring fra en række bestyrelsesposter og advisory boards.

Fra 2015 har det meste af Kaspers liv handlet om kvalitetsøl og herunder stilarterne lager, IPA og DIPA. i 2020 står han nu overfor et af sit livs største milepæle, nemlig en en børsnotering af sit livsværk.

Privat er Kasper gift med Britt van Slyck, som han også danner par med i Alefarm Brewing, hvor Britt er CCO med ansvar for salgsindsatsen.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE