Det amerikanske valg mellem Donald Trump og Joe Biden er et af de mest afgørende valg i USAs moderne historie. Landet er måske mere delt end nogensinde, og med en højtråbende præsident som Donald Trump ved roret kan alt ske – både før, under og efter valget. Den politiske situation i landet kommer helt sikkert til at afspejle sig i aktiekurserne, der ligesom resultatet af valget kan ende med at blive kaotisk. Nanna Fick er professionel daytrader, der benytter teknisk analyse af kursgrafer til at vurdere, hvordan markedet bevæger sig fremadrettet. I dette webinar vil hun gennemgå bevægelserne i de store store amerikanske indekser i forbindelse med valget, og hun vil på den baggrund vurderer, hvor de gode handler måske ligger begravet.

Avatar photo

Nanna Fick

Nanna Fick er en professionel daytrader, som underviser og handler igennem sit eget firma Ago-Trade. Hun har en akademisk finansiel baggrund med mere end 15 års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Proprietary Trader, Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director.
I 2016 droppede hun dog alle de fine og arbejder nu som full-time trader og underviser inden for trading.
Nanna Fick arbejder mest som daytrader og swingtrader, hvor handler åbnes og lukkes flere gange om ugen. Hendes styrke som trader er risikostyring, vedholdenhed og grundige analyser.
Nanna Fick har brugt mange tusinde timer i selskab med kursgraferne og sideløbende konstrueret hundredvis af regneark med statistik og beregning, der kan gøre hende og hendes studerende til bedre tradere.
Nanna Fick har blandt andet optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7, Overskud på Radio4 samt i Børsens magasin Penge og Privatøkonomi og startede som blogger for daytrader.dk i vinteren 2018.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE