Har du spekuleret på, hvordan aktive børshandlere såsom daytradere kan læse markedet og komme ud og ind i løbet af sekunder og minutter?

Begrebet price-action er en form for teknisk analyse, hvor man alene kigger på udviklingen af de såkaldte candlesticks. Den grundlæggende idé er, at alle markedsdeltagernes holdninger til prisudviklingen kan aflæses i udviklingen af candlesticks på en kursgraf. Price Action drejer sig altså om at følge og handle markedet bar for bar, og på den måde finde et sted at komme ind i markedet, og samtidig beslutte, hvornår man skal ud af markedet igen. Metoden bruges oftest til meget aktiv handel i et volatilt marked, og metoden er derfor IKKE for alle og enhver.

Oplægsholder er Nanna Fick, der arbejder som professionel proprietary trader i London, og underviser og handler også igennem sit eget firma Ago-Trade. Hun har en akademisk finansiel baggrund med mere end ti års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director.

Avatar photo

Nanna Fick

Nanna Fick er en professionel daytrader, som underviser og handler igennem sit eget firma Ago-Trade. Hun har en akademisk finansiel baggrund med mere end 15 års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Proprietary Trader, Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director.
I 2016 droppede hun dog alle de fine og arbejder nu som full-time trader og underviser inden for trading.
Nanna Fick arbejder mest som daytrader og swingtrader, hvor handler åbnes og lukkes flere gange om ugen. Hendes styrke som trader er risikostyring, vedholdenhed og grundige analyser.
Nanna Fick har brugt mange tusinde timer i selskab med kursgraferne og sideløbende konstrueret hundredvis af regneark med statistik og beregning, der kan gøre hende og hendes studerende til bedre tradere.
Nanna Fick har blandt andet optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7, Overskud på Radio4 samt i Børsens magasin Penge og Privatøkonomi og startede som blogger for daytrader.dk i vinteren 2018.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE