Hvordan kommer man ordentligt i gang med investering – ikke mindst som ung med begrænsede midler? I dette webinar har vi inviteret 19-årige Morten Guldbæk, der blev stærkt optaget af aktier som 14-årig, og i dag tilbyder coaching til andre unge og begyndere, der vil i gang med investering på en fornuftig måde.

Morten Guldbæk fortæller helt fra bunden om konkrete eksempler om sin egen rejse – hvad han har gjort, og ikke mindst, hvad han IKKE burde have gjort – på vejen mod at blive succesfuld investor.

Webinaret er målrettet dig, der er ung eller begynder med begrænsede midler – samt dig, der tøver med at komme i gang.

Morten går først og fremmest efter selskaber med holdbar og langsigtet vækst, og selskaber, der kan udbygge deres konkurrencemæssige position. Han investerer dog også i forex – blandt andet som en hedge.

Følgende punkter vil blive dækket:

  • Hvorfor skal du investere, og hvordan kan du komme i gang?
  • Sneboldseffekten, undgå at din købekraft bliver svækket, fasthold levestandarden som pensionist – eller spar op til en bedre levestandard, valg af platform
  • Myter om investering
  • Opbygning af portefølje og valg af investeringsstrategi
  • Overvejelser før aktiekøb
  • Hvorfor skal du have en mentor?

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Avatar photo

Morten Guldbæk Sørensen

Morten Guldbæk 19 år og har siden 14-årsalderen interesseret sig for investering, særligt aktier. I dag tilbyder han undervisning i aktiehandel målrettet unge samt en 24/7-buddy-ordning til nystartede investorer. Morten er valueinvestor med særlig interesse for selskaber med langsigtet og holdbar vækst og med en konkurrencemæssig fordel. Til dagligt arbejder Morten som analyst hos et executive search-bureau.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar