Vil du undgå at være en af de 90%, som falder i markedets psykologiske fælder og taber penge på deres trading? Vil du være en af de få, som producerer et overlegent afkast i markedet?

I dette webinar lærer du, hvad der skal til for at tøjle sin psykologi og bygge tradingsystemer der passer præcis til dig. Der er tale om aktiv trading, og ikke langsigtet investering, ligesom mange af de andre webinarer her på invested.dk

Webinaret afholdes af kapitalforvalter og erfaren trader Jakob Kaae Haussmann, som blandt andet er kendt fra Millionærklubben. Jakob har et dokumenteret afkast i 2020 på 650% med under 25% drawdown, og han handler primært på det amerikanske small- og medium-cap-marked. Han har udviklet mange forskellige handelsstrategier, alle sammen baseret på kvantitative data, og han handler udelukkende systematisk.

Tradingstrategier kan opdeles i to overordnede kategorier, discretionary (dvs. skønsmæssig) trading og systematisk trading. Langt de fleste daytradere benytter sig af en discretionary tradingstrategi, hvor de selv beslutter deres entries og exits baseret på forskellige signaler. Dette giver større mulighed for tilpasse sig til markeds-situationer. Det åbner dog i højere grad traderen op for de mange psykologiske fælder markedet gemmer på.

Mange store kapitalforvaltere og hedgefonde benytter sig derfor af den systematiske tilgang til trading, hvor du i høj grad tager det psykologiske ud af tradingen, ved at udvikle tradingsystemer som følges til punkt og prikke, baseret på analyse af mønstre i markedet og data. Denne tradingform er også mere skalerbar og kan automatiseres.

Webinaret vil give et overblik over, hvordan man opbygger systemer, hvordan man finder mønstre i markedet, og hvad man kan gøre for at få styr på sin egen psykologi, da dette ofte er den største bremseklods i forhold til at trade effektivt, specielt når det kommer til system-trading.

Disse metoder kan appelleres til hvilket som helst marked og er ikke forbeholdt Jakobs foretrukne marked.

Avatar photo

Jakob Kaae Haussmann

Jakob Kaae Haussmanns tradinghistorie startede tilbage i 2016, hvor han vandt en investeringskonkurrence under et udvekslingsår i Texas. Her begyndte han for alvor at undersøge muligheden for at handle de finansielle markeder.

Siden da, har han været bidt af aktiehandel, systemopbyggelse, risk management og psykologi. Han har samlet over 100.000 dataobservationer og testet og afprøvet mange systemer og analysemetoder, og har i denne proces udviklet en stor viden indenfor small-cap markedet i USA, som han indtil videre har fokuseret på. Han handler udelukkende systematisk. Han har erfaret, at et stabilt psykologisk mindset er afgørende for at kunne handle systemer effektivt.

Fra 2020 gik han fuldtid og grundlag Haussmann Trading, hvor han indtil videre har genereret et samlet afkast på 650 pct. med det største drawdown på -25 pct. For de mere erfarne traders er dette et afkast på 115R med største drawdown på 10R.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar