Anders fra Herfølge har opnået det som de fleste drømmer om: Han har droppet sit job som Sosu-assistent, og tjener nu 3 gange så meget som professionel trader. Hans tilgang til trading er tålmodig og disciplineret, men kan læres af de fleste.

I denne Talk fortæller Anders om de teknikker og metoder, der har gjort ham til succesfuld trader, og vi håber, at der også bliver mulighed for at se Anders trade live. Det handler om meget aktiv handel i de store indekser, såsom DAX og SP&500.

Anders Dall er også travl familiefar, og handler hjemme fra skrivebordet i Herfølge. Det økonomiske overskud er foreløbig vekslet til rejser og et sommerhus under sydlige himmelstrøg. Her er tale om en Talk, der ikke er egnet for begyndere.

“Indekstrading med Anders Dall” webinar under forløbet “Danske daytradere med succes“, der kører på daytrader.dk.  Du skal være Premiumkunde hos invested.dk for at være med i denne Talk, eller du skal have en konto hos handelsplatformen Markets. Læs mere her.

Anders Dall

Anders Dall er uddannet Social- og Sundhedshjælper, men lever i dag helt af daytrading. Det har betyder, at Anders i dag tjener 3 gange så meget som før i tiden. Anders Dall har bygget sit eget tradingsystem, men bruger også allerede anerkendte systemer til at tage de rigtige valg i markedet. Anders bor i Herfølge og har kone og to børn.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar