Hvornår er en aktie klar til at skyde i vejret?

Jakob Haussmann kalder sig “Datatrader”, og har udviklet 16 algoritmer, der i stand til at finde aktier med potentiale til at blive aktieraketter. Nogle af disse algoritmer afslører han under dette webinar. Det er ikke et webinar for begyndere, da det kræver en høj forståelse for markedet, grafanalyse, teknisk analyse og data.

Jakob Hausmann er til dagligt CEO og founder af Telux Trading og porteføljeforvalter i Herculeos. Han har brugt 6 år på at udvikle og analysere avancerede handelssystemer.

“Find en aktieraket med graf-dataanalyse” er et webinar under forløbet “Danske daytradere med succes“, der kører på daytrader.dk.  Du skal være Premiumkunde hos invested.dk for at være med i denne Talk, eller du skal have en konto hos handelsplatformen Markets. Læs mere her.

Avatar photo

Jakob Kaae Haussmann

Jakob Kaae Haussmanns tradinghistorie startede tilbage i 2016, hvor han vandt en investeringskonkurrence under et udvekslingsår i Texas. Her begyndte han for alvor at undersøge muligheden for at handle de finansielle markeder.

Siden da, har han været bidt af aktiehandel, systemopbyggelse, risk management og psykologi. Han har samlet over 100.000 dataobservationer og testet og afprøvet mange systemer og analysemetoder, og har i denne proces udviklet en stor viden indenfor small-cap markedet i USA, som han indtil videre har fokuseret på. Han handler udelukkende systematisk. Han har erfaret, at et stabilt psykologisk mindset er afgørende for at kunne handle systemer effektivt.

Fra 2020 gik han fuldtid og grundlag Haussmann Trading, hvor han indtil videre har genereret et samlet afkast på 650 pct. med det største drawdown på -25 pct. For de mere erfarne traders er dette et afkast på 115R med største drawdown på 10R.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar