Verdensøkonomien har fået et kæmpe slag i mellemgulvet siden corona-pandemien brød ud i starten af 2020, men hvordan ser det egentlig ud med verdensøkonomien lige nu og i de næste år.

Tom Bundgaard er chefanalytiker i Kairos Commodities, hvor han er ansvarlig for økonomisk forecast for store virksomheder som blandt andre Orkla, FLS Smidth og Pernod Ricard.

I dette webinar giver Tom Bundgaard et statustjek på makroøkonomien lige nu, og forecaster derefter udviklingen til 2021, og derefter til 2023. Bliver det fest eller fallit? Vi sammenligner derefter hvordan aktierne generelt er korreleret med makroøkonomien, og viser hvordan man kan navigere efter dette.

Webinaret er særdeles interessant, hvis du interesserer dig for de store strømninger i verdensøkonomien.

Avatar photo

Tom Bundgaard

Tom Bundgaard er chefanalytiker i Kairos Commodities, hvor han er ansvarlig for råvareanalyser og forecast for store virksomheder som blandt andre Orkla, FLS Smidth og Pernod Ricard. Tom Bundgaard er uddannet Akademiøkonom og er Master of Financial Technical Analysis fra USA. Han har desuden en MSTA degree fra Society of Technical Analysts in London. Tom Bundgaard er en hyppig anvendt kursus- og oplægsholder ved udenlandske konferencer om råvaremarkederne.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE