Om få dage (4. november) afgøres det, om USA får en ny præsident eller om Donald Trump fortsætter. Det kommer til at påvirke USA, men i særdeleshed også Kina, der er USA’s store økonomiske udfordrer. 2021 kan derfor blive året, hvor Kina og USA atter finder sammen igen – eller året, hvor verden bliver helt spaltet mellem øst og vest.

I dette webinar vil Kina-ekspert Peter Lundgreen fra Lundgreen’s Capital trække de store politiske og økonomiske linjer op i forholdet mellem øst og vest. Han vil samtidig komme med gode råd og vejledning til, hvordan man som privat investor skal tænke omkring fremtidens Asien.

Peter Lundgreen vil også berøre sin egen fond, Lundgreen’s China Fund, og hvordan man som privat investor kan få glæde af fondes betydelige afkast.

Peter Lundgreen er en af Danmarks fremmeste eksperter, når det kommer til økonomi og aktier i Kina. Peter Lundgreen er blandt meget andet Fellow i den prestigefyldte tænketank Asian Financial Think Tank. Dette webinar er et must, hvis du er interesseret i Kinas økonomi og aktiemarked.

Avatar photo

Peter Lundgreen

På baggrund af årtiers erfaring fra det internationale finansmarked grundlagde Peter Lundgreen i 2009 Lundgreen’s Capital. Firmaet er kendt fra sin særlige indsigt i Kina som er baseret på 20 års kontakter i landet som også inkluderer, at være Fellow i den prestigefyldte tænketank Asian Financial Think Tank. I Danmark har udbyder Lundgreen’s Capital sin egen Kina investeringsforening, men i hele verden finder man Peter Lundgreens markedskommentarer i ledende medier hver uge, som i alt bliver til 300 gange årligt.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE