Investering i de rigtige ejendomme har igennem generationer været en god forretning. Men ofte hører den almindelig investor aldrig om de bedste ejendoms-investeringer, før det er for sent.

I dette webinar vil den erfarne ejendomsinvestor, Thomas Birkedal, lave om på dette og give medlemmer af invested.dk adgang til en helt ny ejendomsinvesteringsmulighed, før de fleste andre!

Samtidig vil Thomas Birkedal fortælle om, hvordan man generelt bør tænke, hvis man med en investeringshorisont på mellemlang sigt ønsker at investere i ejendomme.

Thomas har siden 1997 dedikeret sit arbejdsliv til at finde gode ejendomsprojekter til private, og han har dermed opbygget en stor og dyb erfaring indenfor alle processer inden for ejendomsinvesteringer. I dag står han bag projektet Share Invest, der udbyder investeringsmuligheder i ejendomsmarkedet med en investeringshorisont på 5-7 år. De første to projektor under Share Invest er blevet fuldtegnet på få timer.

En ejendomsinvestering er for de fleste en stor investering og kun de færreste har derfor mulighed for at sprede sig på rigtig mange ejendomme, hvis man gerne vil være direkte investor. Derfor er det også vigtigt at man vælger den eller de rigtige ejendomsinvesteringer fra starten.

Thomas Birkedal vil i dette webinar fortælle mere om Share Invest og hvad de ligger vægt på i identificeringen af gode ejendomsinvesteringsmuligheder. Han vil også fortælle om markedet for ejendomsinvestering mere generelt, og hvad han finder vigtigt, når man skal investere. Den gode ejendomsinvestering skal ikke nødvendigvis findes der, hvor der bygges flest ejendomme, og hvor priserne derfor er højest.

Som deltager bliver du samtidig blandt de allerførste, der hører om et helt nyt ejendomsprojekt under Share Invest. Dette projekt udbydes ellers først senere på måneden.

Hvis du interesserer dig for ejendomsinvestering er dette webinar derfor et must. Webinaret er målrettet investorer med en investeringsbar formue på kr. 750.000, men alle kan være med og lære noget om ejendomsinvestering.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Thomas Birkedal

Thomas Birkedal har siden 1997 arbejdet med alle processer inden for ejendomsinvesteringer og har været med under opgangstiderne i 00 ´erne, igennem finanskrisen hvor der primære fokus var at holde på lejerne og værdierne og tiden efter finanskrisen.

Thomas har arbejdet med investeringsejendomme i 25 år, bl.a. hos EuroEjendomme, Difko, Ejendomsinvest og Gefion, men driver nu sin egen virksomhed Share Invest der udbyder udvalgte ejendomsprojekter til private investorer

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar