Det er blevet et hit for private investorer at købe sig ind i ejendomsprojekter. Det skyldes, at markedet for obligationer er ugunstigt, samtidig med, at aktiemarkedet bliver mere og mere nervøst.

Det gør investeringsejendomme særdeles interessante i disse år, da investeringsformen både kan levere lavere risiko, samtidig med, at investeringsejendomme stort set outperformer alle andre alternative investeringer på markedet.

I dette webinar vil Blue Capital gøre dig klogere på, hvad du som privat bør overveje, før du som investor træder ind ejendomsmarkedet eller udvider din eksponering mod ejendomme. Blue Capital vil også fortælle om, hvordan du kan bruge ejendomsinvestering til at sprede dig i flere aktivklasser. Og også om, hvordan du kan foretage ejendomsinvestering, der ikke er besværlig – selv i en travl hverdag.

På webinaret vil Blue Capital desuden dykke ned i forskellige typer af ejendomsinvesteringer og gøre dig klogere på selskabets vurdering af en ”sund” ejendomsinvestering.

Blue Capital er specialister inden for danske erhvervsejendomme, og virksomheden har siden 2010 varetaget hundredvis af kunders investeringer.

Ejendomsprojekterne baserer sig oftest på detailhandelsejendomme udlejet til kapitalstærke lejere, såsom COOP, Salling Group, Rema1000, JYSK og Harald Nyborg. Fællesnævneren er ejendomsprojekter, der investeres i ejendomme, hvor lejeindtægten fra solide lejere er den drivende kraft, og hvor en eller flere af disse lejere har indgået uopsigelige lejekontrakter på helt op til 15 år.

Avatar photo

Nicolai Ravn Andersen

Nicolai Ravn Andersen er investeringsrådgiver ved Blue Capital A/S og har siden 2016 arbejdet med investering i fast ejendom, investeringsrådgivning og asset management. Til daglig beskæftiger Nicolai sig overordnet med transaktioner af danske erhvervsejendom, herunder hovedsageligt forhandling af købsaftaler, købsprocesser, finansiering samt salgs- og investeringsprocesser.

Nicolai er certificeret inden for rådgivning af K/S-anparter ved Finanssektorens Uddannelsescenter og er uddannet cand.merc. International Business ved Aarhus Universitet samt Business Student ved Oregon State University i USA.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar