Tesla-aktien har været i strid modvind gennem det meste af 2022. Prisen på aktien faldt sidste år med 65%, hvilket er langt mere end markedet som helhed. Spørgsmålet er, om kursudviklingen afspejler en krise i virksomheden, eller om det er en gylden købsmulighed?

Det kan du blive klogere på i denne talk, hvor den danske tech-investor og civilingeniør Anders Bæk Møller gennemgår perspektiverne og den seneste udvikling i virksomheden, inden årsregnskabet aflægges d. 25. januar.

Allerede i 2016 viste Anders Bæk Møllers egne analyser, at Tesla-aktien havde et kæmpe potentiale, og han har købt op siden og ejer i dag +1800 aktier i Tesla.

Du vil høre om fremtidsudsigterne for Tesla, og hvorfor selskabet ifølge Anders står meget stærkt positioneret til at genfinde sit momentum, komme tilbage til sin gamle all-time-high værdi og faktisk også drøne forbi den.

Samtidig præsenterer Anders sin case for, hvordan Tesla indenfor dette årti vil kunne blive verdens mest værdifulde firma.

Gennem talken vil Anders tage et dybdegående kig på Teslas fundamentaler og også kigge på nogle af de teknologiske forspring, som Tesla besidder. Anders vil også berette om et af Teslas forspring, som kan vende op og ned på hele markedet i fremtiden.

Oplægget er sat til 30 min., hvorefter der vil være mulighed for spørgsmål.

Anders Bæk Møller

Anders Bæk er tech- og AI-investor. Han er uddannet civilingeniør i software- og forretningsudvikling og er bosiddende i Århus.

Flere investorer kender Anders som “investoren, der forudsagde Tesla”, da han gennem sin research og analyser allerede fra 2016 spåede, at Tesla inden for ganske få år ville gennemgå en stor eksponentiel vækst. Han er ekspert i at analysere og spotte aktier, der ligger på kanten af teknologiens udvikling.

Anders trækker tungt på sin baggrund som civilingeniør i sine analyser: han benytter fundamental analyse koblet sammen med hans egen metode, “product-first-analyse” til at skabe et 360 graders indblik i aktierne, så de analyseres fra både et økonomisk og ingeniørmæssigt perspektiv.
Anders udgiver flere gange årligt et nyhedsbrev om sin research, analysemetoder og price targets. Det følges af +1500 investorer. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet gratis her

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar