Som investor kan man benytte sig af både fundamental analyse og teknisk analyse, når man skal vurdere om en potentiel investeringsmulighed bør eksekveres. Teknisk analyse handler alene om at kigge på kursgrafen. Ud fra grafens historiske bevægelser vurdere man nu, hvordan kursen mon vil bevæge sig i fremtiden. Denne fremgangsmåde virker, fordi en kursgraf i virkeligheden er udtryk for massepsykologi. Samtidig vil købs- og salgsordre skabe naturlige såkaldte modstands-punkter og støttepunker i grafen. I dette webinar vil professionel trader Nanna Fick undervise i grundlæggende teknisk analyse på et niveau, hvor de fleste kan være med. Vi ser helt grundlæggende på, hvad teknisk analyse er, hvordan det virker og hvorfor det virker? Webinaret er altså en oplagt mulighed for at lære og få indsigt i teknisk analyse.

Avatar photo

Nanna Fick

Nanna Fick er en professionel daytrader, som underviser og handler igennem sit eget firma Ago-Trade. Hun har en akademisk finansiel baggrund med mere end 15 års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Proprietary Trader, Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director.
I 2016 droppede hun dog alle de fine og arbejder nu som full-time trader og underviser inden for trading.
Nanna Fick arbejder mest som daytrader og swingtrader, hvor handler åbnes og lukkes flere gange om ugen. Hendes styrke som trader er risikostyring, vedholdenhed og grundige analyser.
Nanna Fick har brugt mange tusinde timer i selskab med kursgraferne og sideløbende konstrueret hundredvis af regneark med statistik og beregning, der kan gøre hende og hendes studerende til bedre tradere.
Nanna Fick har blandt andet optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7, Overskud på Radio4 samt i Børsens magasin Penge og Privatøkonomi og startede som blogger for daytrader.dk i vinteren 2018.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE