Flere og flere private og professionelle investorer søger mod alternative investeringer som led i en bedre diversificeret portefølje strategi. Et af de mere ubeskrevet former for alternativ investering i Danmark er Crowdlending (også kaldet lånebaseret Crowdfunding).

Kameo er den eneste Skandinaviske Crowdlending platform der gør det muligt at investere i ejendomsprojekter på tværs af Danmark, Sverige og Norge. Siden grundlæggelsen i 2016 har Kameo gennemført mere end 150 projekter, med et årligt gennemsnitligt afkast på 9.62% og et samlet akkumuleret afkast på 35.44% (begge korrigeret for potentiel tab*). Kameo betegnes fortsat som en start-up virksomhed, men har i april 2019 fået investeringsbanken ABG Sundal Collier med i ejergruppen, der derudover også tæller grundlæggerne af Avanza Bank og Nordnet.

I dette webinar giver Jesper M. Johansen, direktør hos Kameo Danmark, en introduktion til Kameo og den investeringsplatform du som privat eller professionel investor kan bruge. Derudover vil du få et indblik i typiske projekter, risikoklasser og forventet afkast, samt hvad du som investorer bør være opmærksom på ved Crowdlending.

*Tal er baseret per 21.06.2019. Disclaimer: Investering via Kameo’s platform giver høj forventet afkast, men investeringer medfører altid risiko.

Avatar photo

Jesper Johansen

Jesper M. Johansen, Direktør i Kameo Danmark
Uddannet i Business Development and Innovation fra Copenhagen Business School, University of British Columbia og ICHEC Management School I Bruxelles, samt MIT i Fintech: Future Commerce.
Jesper har en mission om at gøre alternativ investering tilgængelig for alle danskere.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE