Copytrading kan være en god mulighed for dem, der ikke ønsker at bruge for meget tid på at følge sine investeringer. Konceptet er simpelt. Man kopierer en investor eller trader, som man synes om, og så køber man aktier – eller andre aktiver – på samme tidspunkt som denne person. Det hele foregår automatisk, så snart det er sat op.

I denne talk ser vi nærmere på, hvad man skal se efter, når man vælger at kopiere andre. Efter denne gennemgang vil du være bedre til at analysere risiko, afkast samt andre elementer, som har betydning for dit valg om at kopiere.

Denne talk afholdes af Christian Jain Kongsted, der under navnet “CPHequities” kopieres af over 15.000 mennesker på eToro. Du kan læse mere om Christians investeringer her

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

4 kommentarer