Kan vi bruge statistik og data til at forudsige markedet i de næste uger og måneder, eller giver det mere mening at kigge på fundamentale tendenser? Vi har spurgt professionel daytrader Nanna Fick, der bruger mange timer hver uge på at analysere markedet – mest ud fra et teknisk perspektiv.

Årsskiftet på aktiemarkedet er altid præget af rotation, afslutning på et år, og begyndelsen på et nyt. I dette webinar kigger Nanna på, hvordan vi bedst muligt kan forberede os. Nanna Fick har en offentlig portefølje på handelsplatformen eToro, hvor hendes handler også kan kopieres automatisk. Klik her for at læse mere.

Avatar photo

Nanna Fick

Nanna Fick er en professionel daytrader, som underviser og handler igennem sit eget firma Ago-Trade. Hun har en akademisk finansiel baggrund med mere end 15 års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Proprietary Trader, Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director.
I 2016 droppede hun dog alle de fine og arbejder nu som full-time trader og underviser inden for trading.
Nanna Fick arbejder mest som daytrader og swingtrader, hvor handler åbnes og lukkes flere gange om ugen. Hendes styrke som trader er risikostyring, vedholdenhed og grundige analyser.
Nanna Fick har brugt mange tusinde timer i selskab med kursgraferne og sideløbende konstrueret hundredvis af regneark med statistik og beregning, der kan gøre hende og hendes studerende til bedre tradere.
Nanna Fick har blandt andet optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7, Overskud på Radio4 samt i Børsens magasin Penge og Privatøkonomi og startede som blogger for daytrader.dk i vinteren 2018.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar

  • Hej Nanna,

    Jeg er nystartede i denne verden og det jeg finde mest interessant , er at hver dag skriver
    Etoro om aktier der er gået op 15 – 30% på en dag og også aktier der er gået nede med det samme. Disse aktier findes som regel ikke på de stor børser. Hvor ser man dem ? Og hvordan kan man komme i gang med at trade med dem?, venligst, jeremy Twitchett