Handelsplatformen eToro er en pædagogisk platform, der passer de fleste. Den kan bruges både til hurtig handel og til langsigtet investering. Dette webinar har fokus på, hvordan du med hjælp af platformen kan kopiere andre succesfulde investorer – helt automatisk. Vi gennemgår dog også andre dele af platformen – hvordan du kan handle aktivt via CFD, men også, hvordan du kan investere i aktier og ETF’er igennem platformen. Handelsplatformen eToro er et godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med handel, og endnu ikke helt ved, om du vil handle meget aktivt eller mere langsigtet. Begge dele er nemlig muligt på platformen. Du kan læse en anmeldelse af handelsplatformen her.

Som noget helt unikt kan man også kopiere succesfulde investorer og tradere på eToro. Du behøver med andre ord ikke selv at have stor succes med dine handler. I stedet kan du ved hjælp af eToros søgefunktion finde andre investorer, der har har succes. Med et tryk på en knap kan du dernæst kopiere deres handler helt automatisk.

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE