Vil du gerne kunne geare mere, når du handler aktivt? Så kan Barriers (barriereoptioner) være en god mulighed. Barriers er en type option (IKKE en binær option), som har indbygget et fast stop loss, hvilket betyder, at man har en afgrænset downside og samtidig en fuld upside. Ved at købe disse produkter kan du spekulere i både faldende og stigende markeder med en reel gearingseffekt, der overgår almindelig CFD-handel. Man kan både anvende barriereoptioner til spekulation og til risikoafdækning, og man kan sammensætte strategier i forhold til en forventet kursudvikling. På den måde kan man tjene penge i faldende, i stigende og til dels i sidelænsbevægende markeder.

I dette webinar gennemgår Andreas Damgaard barriereoptioner fra handelsplatformen IG, og han viser, hvordan du kan få ekstra fart på investeringen med dette avancerede produkt. Webinaret er sponsoreret af IG, men vi gennemgår produktet objektivt og ser på fordele og ulemper. Læs mere om Barriers fra IG hos daytrader.dk.

Du skal være opmærksom på, at barriereoptioner ikke er egnede for enhver og involverer gearing, hvilket også betyder, at man hurtigt kan tabe sin investering. Det er derfor vigtigt at sætte sig grundigt ind i produktets egenskaber forinden man begynder at handle denne type finansielle produkter.

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE