Visse aktier er så afhængige af råvare-priserne, at du som privat investor kan få et forspring, hvis du har et grundigt kendskab den del af markedet.

I dette webinar fokuserer vi specielt på netop de aktier, der har en råvare-side: Olieselskaber, der er afhængig af olieprisen, stålproducenter, der er afhængig af stålprisen osv. Det vil sige virksomheder som Equinor, ThyssenKrupp, Alcoa, Hydro, Nordic sugar osv. Men det gælder også selskaber som SAS og Norwegian, der er afhængige af olieprisen.

Disse typer af aktier skal behandles med et særligt fokus på råvareprisen, hvilket er unikt i forhold til det generelle aktiemarked. I dette webinar vil vi gennemgå de værktøjer, der kan give dig en fordel i denne del af aktieverdenen. Der vil blive gennemgået forskellige fundamentale, tekniske og makroøkonomiske værktøjer.
Webinaret holdes på et niveau, hvor man i forvejen bør have et grundliggende kendskab til teknisk og fundamental analyse.

Avatar photo

Tom Bundgaard

Tom Bundgaard er chefanalytiker i Kairos Commodities, hvor han er ansvarlig for råvareanalyser og forecast for store virksomheder som blandt andre Orkla, FLS Smidth og Pernod Ricard. Tom Bundgaard er uddannet Akademiøkonom og er Master of Financial Technical Analysis fra USA. Han har desuden en MSTA degree fra Society of Technical Analysts in London. Tom Bundgaard er en hyppig anvendt kursus- og oplægsholder ved udenlandske konferencer om råvaremarkederne.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE