Det er svært at spå om fremtiden – men det er ikke umuligt. Som succesfuld finansiel investor og som iværksætter er Lars Tvede afhængig af at kunne forudsige udviklingen, og netop nu er Lars Tvede aktuel med bogen ”Supertrends” om netop det emne. Deltagerne til dette webinar vil desuden få en 20% rabatkode til Tvedes nye bog.

I dette webinar hos invested.dk vil Lars Tvede fortælle om sin nye bog, og han vil komme ind på, hvordan man som privat investor kan forholde sig til fremtidens udvikling. Hvordan kan man skimte en supertrend, og hvordan kan man på en klog måde ride med på bølgen?

Lars Tvede vil især fokusere på emnet ”Kunstig intelligens”, og hvordan det kan medvirke til nye teknologier, overraskende trends og forbløffende vendepunkter.
Sidst men ikke mindst vil vi bede Lars Tvede forholde sig til de næste par år på børsmarkedet. Står vi foran en recession eller kan Lars Tvedes finansielle værktøjer og unikke indsigt give os håb om mere optur i børsmarkedet.

Det vil være muligt at stille skriftlige spørgsmål til Lars Tvede undervejs i dette webinar.

Avatar photo

Lars Tvede

Lars Tvede er uddannet ingeniør, økonom og derivatives trader. Gennem sin karriere har han stiftet og finansieret en række virksomheder inden for primært informationsteknologi og finansvæsen. I 2016 medstiftede han venture kapital-virksomheden Nordic Eye, som investerer i startupvirksomheder og rådgiver om innovation og fremtiden, og i 2017 medstiftede han virksomhederne Supertrends AG og Supetrends Institute AG, som hhv. crowdsourcer en ekspert-tidslinje for fremtiden. Pg rådgiver om fremtiden.

Han har desuden skrevet 16 bøger om bl.a. markedsanalyse, nationaløkonomi, entreprenørskab, fremtiden og vestlig civilisation. De kendteste i Danmark er Børshandlens psykologi, Kriser, krak og kaviar, Børshaj samt Det kreative samfund. Hans bøger er til sammen udgivet i over 50 oplag og på 11 sprog.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE