Drømmer du om at udnytte et faldende marked – eller at få ekstra fart på enkelte af dine investeringer? Så er handelsplatformen AvaTrade noget for dig. Hos AvaTrade kan du både shorte og geare markedet, og du kan trade store aktier samt alt fra valuta til indekser og råvarer. Samtidig er AvaTrade fuldt reguleret og lever op til alle standarder for brokervirksomhed i Europa.

I dette webinar kigger vi under motorhjelmen på AvaTrade og viser vej i de mange begreber og muligheder som handelsplatformen rummer. Vi forklarer også, hvad gearede produkter kan, og hvad det vil sige at shorte markedet.

Som noget særligt hos AvaTrade har du også mulighed for at beskytte dine tab i en periode med det såkaldte AvaProtect.

Dette webinar kan ses for sig selv. Men det er også en del af forløbet Boost din trading med AI og robotter, der kører på daytrader.dk.

FORDEL: AvaTrade har indgået et økonomisk samarbejde med Invested.dk, og lige nu kan du derfor få et gratis års Premium-abonnement hos invested.dk, hvis du bruger AvaTrade. Læs mere her.

 

 

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar