Balancerer verden på en økonomisk knivsæg? Eller er der basis for endnu flere år med fuld fart frem? Medejer af invested.dk, Erik Bork, gennemgår verdensøkonomien ud fra et investerings-perspektiv. På pædagogisk vis tegner han de store linjer op i stormagternes penge-politik, og hvilken indvirkning det har på økonomien. Han ser også på, hvad handelskrigen mellem USA og Kina kan betyde for den globale økonomiske tilstand, og til sidst ser han på, hvilke farer og muligheder, der kan være for den private investor.

Verden er i disse år i forandring, og de store taktoniske plader er i bevægelse. Det rummer stor risiko, men også store muligheder. Dette webinar er for dig, der savner en grundlæggende forståelse af, hvad der lige nu er på spil i verdensøkonomien, og hvad det kan betyde for dig som aktionær.

Erik Bork

Erik Bork er medejer af invested.dk og daytrader.dk samt medforfatter til bogen DAYTRADER. Erik har mange år som trader og investor, og er ofte i medierne, hvor han udtaler sig om markederne. Erik har desuden status som copytrader hos en stor international handelsplatform med et offentligt afkast. Som investor og trader har Erik fokus på specielt valuta, indekser og råvarer, særligt guld.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE