Den svenske trader Andreas Hurtig er en meget usædvanlig aktiehandler. Han køber og sælger aktier i højt tempo et par gange om ugen, og resten af tiden kan han leve af fortjenesten. I dette webinar vil Andreas Hurtig fortælle om vejen fra den første handel, og til hvor han står i dag. Han vil beskrive 10 stadier hen mod målet som professionel trader.

Andreas er samtidig blandt verdens mest intelligente mennesker. (IQ 178). Han er blevet stormester i hukommelse på kun en enkelt måned, han har lært at flyve et Cessna-fly på kun en måned, han er blevet sommerlier af 3. grad på en måned, og han har taget eksaminer fra Havard, Yale og Columbia University – også kun på en måned.

Andreas har foreløbig kun mødt en enkelt stopklods, og det er det danske sprog. Trods flere år i Danmark, kan Andreas derfor endnu hverken tale eller forstå dansk, og derfor vil dette webinar foregå på engelsk.

Avatar photo

Andreas Hurtig

Andreas Hurtig er svensk aktierhandler og daytrader. Andreas Hurtig handler kun aktier få timer om ugen, men formår alligevel at leve af afkastet. Andreas er samtidig blandt verdens mest intelligente mennesker. (IQ 178). Han er blevet stormester i hukommelse på kun en enkelt måned, han har lært at flyve et Cessna-fly på kun en måned, han er blevet sommerlier af 3. grad på en måned, og han har taget eksaminer fra Havard, Yale og Columbia University – også kun på en måned.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE