En option er en kontrakt, der giver køberen retten (men ikke forpligtelsen) til at købe eller sælge et underliggende aktiv til en bestemt pris på en ofte fastsat dato.
Optioner bruges først og fremmest af professionelle investorer til at balancere risikoen i deres portefølje og til at foretage kalkulerede satsninger i markedet.
Kraften i optioner ligger i deres alsidighed. De giver dig mulighed for at tilpasse eller justere din position, så den passer med den situation, der måtte opstå. Optioner kan være lige så spekulative og konservative, som du ønsker. Det betyder, at du kan gøre alt fra at beskytte en position fra at falde til uden lige at spille/satse på bevægelsen af et marked eller indeks.

På dette webinar vil Casper Bych fra Mountainview Capital vil fortælle om mulighederne og fordelene ved at investere via optioner. Han vil også beskrive egne strategier. Der er tale om et webinar på et højt fagtligt niveau.

Avatar photo

Casper Bych

Casper Bych arbejder indenfor investering og investment-banking i Vancouver, Canada. Casper arbejder med at finansiere private og børsnoterede selskaber herunder i forbindelse med børsnoteringer. Casper arbejder også som ledelseskonsulent i forbindelse med IPOs, RTOs og M&A handler, hvor han har ledet teams igennem sådanne transformerende transaktioner.

Casper har også være en del af startups indenfor flere sektorer. Casper har fulgt cannabis markedet siden 2005 og han har investeret aktivt i sektoren siden 2014.

Casper har tidligere arbejdet som advokat i Vancouver på flere store advokatkontorer, hvor hans praksis var fokuseret på kapitalmarkeder, børsret og erhvervsret.

Casper er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har ligeledes en jura uddannelse (LLB og BCL) fra McGill University i Montreal (with Distinction). Casper har bestået CFA Level II eksamen.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE