Alle taler om tech-aktier, men i kulissen lurer en sektor, der måske har endnu mere potentiale, nemlig sundhedssektoren. Tænk blot på danske Novo Nordisk, der er steget mere end 100% de seneste par år. Claus Henrik Johansen har 20 års erfaring som professionel investor i Danske Bank, og er nu stifter og CEO for Global Health Invest, der alene fokuserer på sundhedssektoren. Og han ser et meget stort potentielt bredt i sektoren.

I dette webinar vil Claus Henrik Johansen forklare, hvorfor det er særlig interessant at kigge mod sundhedsaktier i øjeblikket, og ikke mindst, hvilke superkræfter, der vil påvirke væksten inden for området i de næste 10 år. Han vil også snakke om, hvilke enkelte selskaber han holder særligt øje med i disse måneder.

Dette webinar er særlig interessant for dig, der ønsker nye investeringsmuligheder i en sektor, der står midt i en rivende udvikling, og hvor der kan ske endnu mere i de kommende år.

Claus Henrik Johansen

Claus Henrik Johansen er stifter og CEO for Global Health Invest. Han har over 20 års erfaring som professionel investor i Danske Bank inden for den globale sundhedssektor. Claus har over en årrække i Danske Bank leveret overbevisende investeringsresultater. Han har specialiseret sig i selskaber inden for sundhedssektoren i både USA, Europa og Japan og har haft ca. 500 dage i løbet af de sidste 10 år i USA og Europa, hvor han har mødt selskaber og deltaget på videnskabelige konferencer omkring sundhedssektoren..

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

13 kommentarer